翻訳と辞書 |
Jane Grigson Award : ウィキペディア英語版 | Jane Grigson Award The Jane Grigson Award is an award issued by the International Association of Culinary Professionals (IACP). It honours distinguished scholarship and depth of research in cookbooks and is named in honour of the British cookery writer Jane Grigson.〔(【引用サイトリンク】url=http://www.iacp.com/displaycommon.cfm?an=1&subarticlenbr=746#optional )〕 The 2009 winner was Fuchsia Dunlop for ''Shark's Fin and Sichuan Pepper:A Sweet-Sour Memoir of Eating in China''. ==References-==
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Jane Grigson Award」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|